TKD Plovanija u Karlovcu

Proteklog vikenda na međunarodnom turniru u Karlovcu nastupili smo sa šest natjecatelja , nakon cjelodnevnih nastupa u Zadar smo se vratili s osmjehom na licu i s punim rukama odličja . Naši natjecatelji su se natjecali u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora. 
Mlađe kadetkinje koje su predstavljale naš klub : Leona Lleshi koja je sa vrhunskom borbom i sitnom bodovnom razlikom nažalost ostala bez medalje. Cvita Ražnjević u klasi B mlađih kadeta +51 osvojila je srebro (2. Mjesto) 
Kadeti: Ivan Marojević u klasi B kadeta -37 kg osvojio je broncu (3. Mjesto), Jure Kujundžić u klasi B kadeta -61 kg osvojio je zlato (1.mjesto) i Šime Buovac u klasi A kadeta osvojio je srebro (2. Mjesto).
Juniorka: Lucija Ražnjević u A klasi juniorki osvojila je broncu (3. Mjesto) . 
Cvita je osvojeno srebro izborila sa dvije pobjede te ju je u finalu docekala starija protivnica protiv koje je nazalost izgubila. Ivan Marojevic je nastupio sa svojih 33 kg u kategoriji vecoj za 4 kg te je izdominirao sve do polufinala gdje je izgubio tjesnim rezultatom 15/11. Jure Kujundžić obećava i svojim radom brzo napreduje te je u finalu pobjedio predstavnika Crne Gore i osvojio zlato.
Još jednom bravo svim našim natjecateljima i kreću završne pripreme za nadolazeći turnir u organizaciji našeg kluba 5.ZADAR OPEN na kojem očekujemo veliki odaziv te se nadamo da će se naši natjecatelji i na domaćem terenu pred svojom publikom okititi visokim odličjima.

Scroll to Top