Uspješan nastup na turniru Čigra Open

U zagrebačkom Domu sportova jučer je održan “Čigra OPEN” i “Čigra Limač OPEN”, natjecanje za dobne kategorije limači, mlađi kadeti,kadeti, juniori i seniori u taekwondo-u. Na natjecanju je prisustvovalo 504 natjecatelja, iz 49 klubova iz 4 države. Na ovom prestižnom kriterijskom natjecanju za grad Zagreb naš klub je predstavljalo devet vrhunskih boraca, te su se natjecali u konkurenciji borbi i formi. U borbama su nas predstavljali : Gabrijel Kraljev u kategoriji limači -30 kg koji je prvi svoj nastup u ovom sportu okrunio zlatom nakon dvije pobjede, Luana Lleshi u kategoriji limača -23 kg te je u polufinalu za jedan bod razlike izgubila te tako propustila ulazak u finale i osvojila brončanu medalju, Leona Lleshi u kategoriji mlađih kadetkinja -33 osvojila je zlato nakon tri uvjerljive pobjede, Nika Kulaš u kategoriji juniorke -55 kg osvojila je treće mjesto (broncu).
U tehničkoj konkurenciji odnosno u natjecanju izvođenja formi predstavljali su nas: kadeti Rudolf Stura i Nandor Nagyvari te su osvojili treće mjesto (broncu), u juniorima Antonio Dellavia koji je iz natjecanja u natjecanje sve bolji ovog puta izborio je prvo mjesto (zlato), juniorka Lucia Ražnjević koja je nakon ljetnih praznika također poboljšala svoj nastup zasjela je na treće mjesto u svojoj konkurenciji i Stella Frleta u konkurenciji juniorki osvojila je 5. mjesto i ostala bez medalje ali s obzirom na to da joj je ovo bio drugi nastup a konkurencija je bila velika s obzirom na to da se radilo o kriterijskom natjecanju prezadovoljni smo i njenim rezultatom.
S natjecanja smo se vratili s 8 medalja, te tako još jednom dokazali koliko se rad i trud isplati i koliko iz natjecanja u natjecanje sve više napredujemo što po broju natjecatelja što po postotku osvojenih odličja. Sezona je tek počela, prvo natjecanje je završilo i bolje nego očekivano a za nadolazeća natjecanja krećemo s pripremama već danas.

Scroll to Top