Kondor Open

Proteklog vikenda naš klub uputio se u Zagreb na natjecanje Kondor Open. Na natjecanju je nastupilo 6 država,760 razlicitih klubova i sveukupno 730 natjecatelja. Konkurencija je bila jaka i trebali smo se dobro spremiti kako bi ostvarili što bolji rezultat i na kraju se svaka kapljica znoja isplatila.

Naš klub su tako predstavljali Morena Uhoda Dunatov,Leona Lleshi,Cvita Ražnjević, Lucija Ražnjević, Rudolf Stura, Šime Buovac i Jure Kujundžić. Naši borci nastupili su u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora te ostvarili zavidne rezultate. Tako je Morena Uhoda u konkurenciji mlađih kadeta nakon 4 borbe i 3 pobjede osvojila srebrno odličje, Cvita Ražnjević je u konkurenciji mlađih kadeta i ukupno 3 borbe dvije uvjerljivo dobile te u trećoj sa bod razlike izgubila od protivnice i tako zauzela drugo mjesto (srebrnu medalju) , Leona Lleshi nakon tri teške borbe u konkurenciji mlađih kadeta zauzela je treće mjesto sa dvije pobjede,Rudolf Stura je u konkurenciji kadeta do plavog pojasa osvojio broncu, Šime Buovac u konkurenciji kadeta do plavog pojasa srebro, Jure Kujundžić u konkurenciji kadeta do plavog pojasa osvojio je zlatno odličje nakon dvije pobjede te tako opravdao status jednog od najboljih boraca svoje kategorije u Hrvatskoj i Lucija Ražnjević u kategoriji juniorki do crnog pojasa sitnom bodovnom razlikom je u finalu izgubila te tako se kući vratila sa srebrnom medaljom.

Ponosni smo na sve naše natjecatelje koji su nastupili jer je cijeli dan bio ispunjen borbama i pobjede su se nizale jedna za drugom . Sav njihov trud i rad što na treninzima što kod kuće kao domaći rad izbio je na površinu i tako ih vinuo u sami vrh njihovih kategorija . Natjecateljska sezona 2022/2023 tek je na samom početku a već se vide zavidni rezultati koji će biti samo jači i veći već na nadolazećim natjecanjima .

Scroll to Top