Feniks Budosport Kup

U subotu 18.03.2023. nastupili smo na natjecanju Feniks Budosport kup-u gdje se natjecalo 637 natjecatelja. Natjecanje se održalo u Zagrebu, te je bilo kriterijsko natjecanje u disciplini forma. Naš klub je na tom natjecanju predstavilo naša 4 natjecatelja. U borbama su tako nastupile Leona Lleshi i Luana Lleshi, a u disciplini forma su se natjecali naši juniori Lucia Ražnjević i Antonio Dellavia.

Ostvareni rezultati u borbama su: Luana Lleshi u kategoriji kid -24 kg osvojila je treće mjesto odnosno brončano odličje i Leona Lleshi sa dvije pobjede na prekid osvojila je prvo mjesto odnosno u Zadar se vratila sa zlatnim odličjem . Na kriterijskom natjecanju u formama i naši juniori su pokazali svoje kvalitete tako je Lucia Ražnjević osvojila treće mjesto- broncu, i Antonio Dellavia drugo mjesto-srebro.

Konkurencija je bila jaka ali trud i rad naših natjecatelja opet je urodila dobrim rezultatima. Ovaj Vikend će naši borci prisustvovati na natjecanju Dalmacija Kup u organizaciji TKD Marjan i naša dva juniora u nedjelju će u Zaprešiću nas predstavljat u Prvenstvu Hrvatske u Formama , te vjerujemo da će i ovaj vikend proć sa odličnim rezultatima .

Scroll to Top